fbpx
slider

Lexus RC įkvėptas garsaus "Michelin" šefo patiekalas #SharpYetSmooth

Sparčiai populiarėjantis vieno geriausių pasaulyje Paryžiaus restorano „Michelin“ virtuvės šefas Andreas Møller, įkvėptas naujojo Lexus RC, pagamino patiekalą, pavadintą #SharpYetSmooth. Patiekalas atskleidžia  RC savybes, išryškindamas kontrastingus skonius, inovatyvias tekstūras ir atkreipidamas dėmesį į lanksčias bei išraiškingas formas.

“Kuomet Lexus susisiekė su manimi ir išsakė savo idėją sukurti patiekalą, paremtą automobilio koncepcija, nekantraudamas priėmiau šį iššūkį. Juk vairuodamas, kaip ir valgydamas, žmogus patiria emocijas, kurios dar ilgai išlieka atmintyje. Kuriant #SharpYetSmooth, norėjau išryškinti skirtumą tarp aštraus sportinio kupė įvaizdžio ir tylaus hibridinio variklio veikimo”, – sakė Andreas Møller.

Andreas darbas virtuvėje – kruopštus ir atsakingas. Kurdamas naujus patiekalus jis siekia inovacijų, laikosi aukščiausių srtandartų ir naudoja tik itin kokybiškus produktus, visai kaip Takumi meistrai, kurdami Lexus.

#SharpYetSmooth – tai ąžuolo statinėje rūkyta skumbrė, apjuosta krienuose marinuotomis kaštono juostelėmis. Netikėtą skonių įvairovę sukuria citrininiai ikrai, serbentai, grybai ir nasturcijos. 

Ant viršaus lengvai nugula saldainių siūlų “debesėlis”, kuris tolygiai tirpsta užpylus  sūdytų citrinų, serbentų ir jūros dumblių aliejaus padažą. Saldainių siūlų “debesėlis” simbolizuoja tai, jog skonio negalima pamatyti. Visai kaip ir naujajame Lexus RC – iš pirmo žvilgsnio jis tobulas, tačiau norint, kad astsiskleistų visos gerosios savybės, reikia atidaryti dureles ir užvesti variklį.

Geriausios Omotenashi svetingumo tradicijos įkūnytos kiekviename Lexus automobilyje, ir tai yra dar viena sritis, kurioje Andreaso darbas turi tą patį norą – numatyti žmonių poreikius ir viršyti jų lūkesčius. Mūsų svečiai visame pasaulyje turi bendrą idėją – jie nori geriausios patirties, kurią galima nusipirkti už pinigus ir mūsų darbas yra viršyti jų lūkesčius. Klientų aptarnavimas iš esmės yra paprastas – suteikti savo svečiams paslaugas taip, kaip norėtumėte, jog jos būtų suteiktos jums. Ir kasdien daryti tai vis geriau

 

2018-09-28


Atgal