fbpx
slider

2024 m. dar platesnis „Lexus RZ“ asortimentas

Elektromobilis „RZ“ pirmą kartą buvo pristatytas kaip visų varančiųjų ratų modelis, taip sustiprinant jo prabangaus visureigio savybes. Dabar „Lexus” siūlo platesnį  „RZ” pasirinkimą tam, kad modelis taptų dar patrauklesnis ir pasiektų daugiau klientų, kuriems priimtinas priekiniais ratais varomas modelis. Modelio kaina bus mažesnė, tačiau nebus atsisakyta pirmojo specialiai „Lexus” sukurto baterijomis varomo elektromobilio savybių. Klientai šiame modelyje galės tikėtis to paties meistriškumo ir Omotenashi dėmesio detalėms, o vairuotojas mėgausis puikiai suderinta „ Lexus“ vairavimo patirtimi „Lexus Driving Signature”, kuri suteikia visišką pasitikėjimą, komfortą ir kontrolę kiekvienoje kelionėje.

Elektrinė pavara liko ta pati, tik neliko galinės elektrinės ašies, kuri naudojama AWD versijoje. Dėl šių pokyčių sumažėjo automobilio svoris, kas leidžia „RZ 300e” nuvažiuoti ilgesnį atstumą. Oficialus WLTP kombinuoto ciklo nuvažiuojamas atstumas siekia iki 480 km modeliui su 18 colių ratais (su 20 colių ratais šis atstumas siekia iki 419 km). Atitinkami atstumai modelio su visais varomaisiais ratais – 440 km ir 395 km.

Elektros variklis ir ličio jonų akumuliatorius išvysto maksimalią 204 DIN AG/150 kW galią, o didžiausias sukimo momentas 266 Nm pasiekiamas nuo 0 aps/min. Tai užtikrina greitą pagreitį – nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgėjama per 8 sekundes.

2024-05-20


Atgal