fbpx
slider

2018 LEXUS LS - TAKUMI MEISTRIŠKUMO istorijos: KIRIKO stiklo raižybos technika durelių apdailoje

Detalės, kurios svarbios, kai automobilis tampa ne tik paprasta transporto priemone, bet ir patogia aplinka, kuri išreiškia išskirtinį asmeninį skonį ir vietą, kurioje norėtumėte praleisti laiką. “Lexus” yra be galo svarbu numatyti klientų poreikius pagal Japonų svetingumo principus, įtvirtintus “Omotenashi”, ir suteikti prabangią interjero erdvę, turtingą Takumi meistriškumo ženklais. Naująjame LEXUS LS sedane visos šios savybės tapo beprecedentinėmis.

Kaip tikrą išskirtinių detalių pavyzdį, “Lexus” savo naujausią “Lexus LS” flagmaną papuošė unikaliu, rankiniu būdu išpjaustytu stiklu, turinčiu išskirtinį ir gražų ornamentą, kurį sukurti įkvėpė gražūs japonų “Kiriko” stiklo dirbiniai.
Pirmą kartą pasaulyje stiklo raižybos (kiriko) technika panaudota transporto priemonių gamyboje, o tai puikus pavyzdys, kaip “Lexus” naudoja japonų meistriškumą, kad sukurtų novatorišką eleganciją.

Tradiciniai Kiriko raštai sukuriami rankomis išpjaunant aiškias ir subtilias linijas stikle, kurios po to šlifuojamos iki švelnaus švytėjimo. Kiriko meistrai glaudžiai bendradarbiavo su “Lexus” dizaineriais ir inžinieriais, kad sugalvotų rankomis išpjaustytą stiklo raštą, tinkantį Lexus flagmano durelių apdailai.

Lexus LS durelių apdaila pasižymi įspūdingomis detalėmis, susijungiančiomis į harmoningą visumą: “Kiriko” stiklo raižinio detale, siūtos odos apmušalais, kieta metaline rankena bei gofruoto audinio dalimi. Nors stiklo gaminiai yra gražūs ir trapūs, iš tiesų yra labai stiprūs dėl modernios stiklo apdorojimo technologijos.

Galutinis durelių apdailos dizaino sprendimas suteikia LEXUS LS modeliui išskirtinę vertę, išryškinančią “Lexus” dėmesį detalėms. LS vyriausiasis dizaineris Koichi Suga didžiuojasi rezultatais: “Šis specialus Kiriko  ornamentas apjungia du pasaulius – jis yra pramoninis produktas, kuris taip pat yra meno kūrinys. “


Atgal