fbpx
slider

„LEXUS“ - oficialus tarptautinio VENECIJOS kino festivalio automobilis

Rugsėjo 2 d. atidarytas 77-asis tarptautinis Venecijos kino festivalis, kurio oficialus automobilių rėmėjas, ketvirtus metus iš eilės, yra „Lexus“. Festivalis vyks iki rugsėjo 12d. Venecijos Lido saloje, tai vienas žymiausių ir garsiausių kino pasaulio renginių.

Ši proga pabrėžia sinergiją tarp kino galimybių įtraukti ir jaudinti žiūrovus bei „Lexus“ norą suteikti savo klientams nepakartojamą patirtį.

Tiek vienas, tiek kitas skiria dėmesį aukštos kokybės meistriškumui ir pažangių technologijų naudojimui, na, o „Lexus“, žengdamas už automobilių pasaulio ribų, siekia įkvėpti kūrybiškumo ir naujovių.

„Mes ypač didžiuojamės, kad ketvirtus metus iš eilės, dalyvaujame tarptautiniame Venecijos kino festivalyje, nes šis renginys rodo stiprų atsigavimą po pasaulinės ekstremalios situacijos, kurią visi patyrėme ir su kuria vis dar esame“, – sakė Maurizio Perinetti, „Lexus“ vadovas Italijoje. „Šiais metais norime akcentuoti ryšį su kino pasauliu, suteikdami žmonėms nepakartojamų įspūdžių. Nesvarbu, ar tai būtų meninis filmas, ar „Lexus“ automobilis, yra esminių elementų, kurie gali sužadinti emocijas, pavyzdžiui, meistriškumas, investuotas į kūrybą, didžiausią dėmesį skiriant kiekvienai detalei ir tvirtai sutelkiant žmonių dėmesį į tai, ką mes darome.“

Dviejų modelių, „UX 300e“ ir „LC Convertible“, puikiai išreiškiančių „Lexus“ inovacijų ir stiliaus vertybes, nacionalinė premjera vyks gražioje Lido aplinkoje, Italijoje. „UX 300e“ – pirmasis „Lexus“ elektromobilis ir prabangus miesto visureigis, atspindintis ateities mobilumą ir neišmetantis teršalų. „LC” kabrioletas – nauja stiliaus ikona, interpretuojanti tarptautinį apdovanojimą pelniusį „Lexus“ flagmano kupė dizainą, kuriame gausu meistriškumo detalių, pradedant elegantiškomis sulankstomo stogo linijomis ir baigiant aukštos kokybės medžiagomis su prabangiu interjero spalvų pasirinkimu.

„Lexus“ suteikia festivaliui 36 automobilius, kuriais bus vežami aktoriai, kino kūrėjai, įžymybės bei svečiai, einantys raudonuoju kilimu į ir iš renginių ir peržiūrų.

Be „UX 300e“ ir „LC” kabrioleto, asortimente taip pat yra visi „Lexus“ visureigiai, prabangus sedanas „ES“ ir „LC“ kupė – visi aukščiausios kokybės „Lexus“ hibridiniai automobiliai.

2020-09-08


Atgal