toyota bandmasis vaziavimas
Registruokitės į
bandomąjį važiavimą
toyota serviso ikona
toyota bandmasis vaziavimas
Registruokitės į
bandomąjį važiavimą
toyota serviso ikona
Registracija
techniniam aptarnavimui
toyota serviso ikona
Registracija į
servisą

2020 m. „Toyota C-HR”. Daugiau hibridų, daugiau ryšio, daugiau ikoniškumo

Naujasis „Toyota C-HR“ debiutuos su nauja multimedijos sistema, turės daugiau hibridinių sistemų pasirinkimų bei bus su patobulintu dizainu, kuris dar labiau pagerins išvaizdą ir išlaikys ikonišką formą.

Prie patobulintos 122 AG 1,8 l hibridinės sistemos atsiras naujas pasirinkimas – 184 AG 2.0 l hibridinė sistema,  padidinanti vairavimo efektyvumą bei leidžianti klientams pasirinkti dar efektyvesnę hibridinę sistemą, kurios CO2 rodikliai 1,8 l sistemai prasideda nuo 109 g / km, o 2.0l hibridinei sistemai nuo 118 g / km (WLTP standartas).

Dėl savo ikoniškos išvaizdos naujasis „Toyota C-HR“ išliks toks pats tikras,  o linijos, primenančios kupė, sukurs drąsų stilių, leidžiantį išsiskirti. Kruopštaus dėmesio ir patobulinimų sulauks tiek modelio priekis, tiek galas, o nudažyta apatinė linija sustiprins dinaminę išvaizdą ir vizualiai sukurs stiprią, plačią ir aukštesnę poziciją.

Priekiniai ir galiniai žibintai bus modernizuoti naudojant aukščiausios klasės LED technologiją, kada dienos žibintai ir indikatoriai yra sujungti į vieną priekinį projektorių, skleidžiantį vieną sklandžią liniją virš pagrindinės šviesos. Modelio gale naujieji kombinuoti žibintai bus apjungti su blizgiu juodu spoileriu, sukuriančiu vientisą aiškią formą.

Dinaminiai atnaujinimai apims modifikuotą elektra valdomą vairo sistemą (EPS). Naujasis 2.0l hibridas netgi turės naudos iš naujos pakabos konstrukcijos, kuri pagerins važiavimo komfortą, išlaikant puikias „Toyota C-HR“ valdymo galimybes. Abiejuose hibridiniuose modeliuose bus patobulinta garso izoliacija tam, kad dar labiau sumažintų salone keliamą triukšmą.

2020 m.  „Toyota C-HR“ debiutuos su naująja multimedijos sistema, kuri atnaujins „Toyota“ ryšio galimybes. Ši sistema leis visiškai integruoti išmaniuosius telefonus ir palaikys net naujausias „Apple CarPlay ™“ ir „Android Auto ™“ versijas. Ji taip pat palaikys belaidžio ryšio žemėlapių atnaujinimus, kad klientai galėtų sklandžiai važiuoti naudodamiesi naujausiomis Europos kelių žemėlapių versijomis.